ultimate minecraft version 4 quiz answers 100% score quiz diva

 

Ultimate Minecraft Quiz Version 4 Answers 100% Score

Ultimate Minecraft Quiz Version 4 Answers

Ultimate Minecraft Version 4 Quiz From Quiz Diva Total 25 Questions Answers With 100% Score Complete This Quiz and Get Your Reward +12RBX



Ultimate Minecraft Quiz Version 4 Answers

This sandbox video game became a breakout hit in 2011. Encouraging imagination, creativity and adventure, Minecraft allows its users to build worlds, explore and even do combat. The game has received critical acclaim and has become a part of pop culture.


Version 1,2,3 Link:  click here


1. HOW CAN YOU GIVE EXTRA DAMAGE TO A WATER-BASED MOB?




  1. Suffocation
  2. Trident enchanted with impaling
  3. Poison the water
  4. Potion of healing

Right Answer: Trident enchanted with impaling




2. WHAT DID CREEPERS USE TO DO IN THE 2009 VERSION?




  1. Jump to explode
  2. Implode
  3. Explode when you were near
  4. Explode when they die

Right Answer: Explode when they die




3. AN ENDERMAN WON’T ATTACK YOU IF YOU’RE WEARING WHICH OBJECT?



  1. Leather Cap
  2. Enchanted Diamond Helmet
  3. Carved Pumpkin
  4. Skull

Right Answer: Carved Pumpkin




4. WHICH OF THESE METHODS CAN BE USED TO ENCHANT AN ITEM?




  1. Loot Boxes
  2. Using the hammer and anvil
  3. Reading an enchantment from a book
  4. Cheat Codes

Right Answer: Reading an enchantment from a book





5. WHICH OF THESE WAS THE SECOND MOB ADDED TO MINECRAFT?



  1. Slime
  2. Skeleton
  3. Creeper
  4. Illusioner

Right Answer: Illusioner




6. HOW MANY LEVELS DOES A BEEHIVE HAVE?


  1. 4
  2. 6
  3. 8
  4. 5

Right Answer: 5




7. WHICH IS THE ONLY HOSTILE MOB IN THE GAME UNABLE TO DEAL YOU DAMAGE?



  1. Stray
  2. Iron Golem
  3. Small Slime
  4. Snow Golem

Right Answer: Small Slime



8. WHAT IS THE RAREST ORE IN THE GAME?



  1. Emerald
  2. Diamond
  3. Nether Gold
  4. Ruby

Right Answer: Emerald




9. WHICH ONE OF THESE CAN’T THE ENDER DRAGON BREAK?



  1. End Stone
  2. Bedrock
  3. All of these
  4. Obsidian

Right Answer: All of these




10. WHICH OF THE FOLLOWING MOBS DROP ZERO XP?


  1. Bats
  2. Pigs
  3. Sheep
  4. Chicken

Right Answer: Bats




11. WHICH MOB DOESN’T TAKE FALL DAMAGE?


  1. Witch
  2. Ghast
  3. Magna Cube
  4. Snowman

Right Answer: Magna Cube



12. WHAT IS NEEDED TO MAKE A LEAD?


  1. Bamboo and String
  2. Bamboo and Leather
  3. String and Leather
  4. String and Slimeball

Right Answer: String and Slimeball




13. WHICH ARMOR IS BETTER, GOLD OR LEATHER?


  1. Gold
  2. Leather
  3. They’re the same
  4. Neither of them are good

Right Answer: Gold




14. WHAT IS THE NEW ENCHANTMENT IN MINECRAFT NETHER UPDATE?


  1. Soul Speed
  2. Soul Fast
  3. Depth Strider
  4. Feather Falling

Right Answer: Soul Speed




15. WHO IS HEROBRINE?


  1. Notch
  2. Notch’s Brother
  3. Notch’s Son
  4. Evil Steve

Right Answer: Notch’s Brother




16. HOW LONG DOES A PLAYER HAVE LEFT TO LIVE ONCE THEY RUN OUT OF DRUMSTICKS IN THE FOOD BAR?


  1. 1 minute
  2. 2 minutes and 10 seconds
  3. 1 minute and 20 seconds
  4. 3 min and 30 seconds

Right Answer: 1 minute and 20 seconds




17. WHAT YEAR DID MINECRAFT 1.15 COME OUT?


  1. 2011
  2. 2013
  3. 2015
  4. 2019

Right Answer: 2019




18. WHICH VERSION OF MINECRAFT IS THE OLDEST?


  1. Java
  2. Educational
  3. PE
  4. Xbox 360

Right Answer: Java



19. CREEPER IS A WRONG CREATION OF WHAT?


  1. Cow
  2. Pig
  3. Alex
  4. Chicken

Right Answer: Pig



20. WHAT IS THE MOST DURABLE AND POWERFUL MATERIAL IN MINECRAFT?


  1. Diamond
  2. Emerald
  3. Steel
  4. Netherite

Right Answer: Netherite




21. WHICH VERSION HAS THE MOST MODS?


  1. 1.0
  2. 1.1
  3. 1.5
  4. 1.7

Right Answer: 1.7



22. WHAT IS THE F2 KEY USED FOR?


  1. Radar
  2. Screenshots
  3. Enabling Cheats
  4. Nothing

Right Answer: Enabling Cheats


23. IN WHICH NIGHT DOES THE SLIMES SPAWN THE MOST?


  1. Full Moon Nights
  2. First Quarter Nights
  3. New Moon Nights
  4. Waning Gibbous Nights

Right Answer: Full Moon Nights



24. HOW MUCH XP DOES THE ENDER DRAGON DROP FOR THE FIRST TIME?


  1. 5000
  2. 18000
  3. 26000
  4. 12000

Right Answer: 12000




25. WHICH IS THE FASTER PICKAXE? (WITHOUT ENCHANTMENT)



  1. Diamond
  2. Gold
  3. Netherite
  4. Iron

Right Answer: Gold


Ultimate Minecraft Quiz V4 Answers


Post a Comment

0 Comments