Pixelated Animals Quiz Answers Score 100% Quiz Facts

 Pixelated Animals Quiz Answers

pixelated animals quiz answers,pixelated animals quizpixelated animals quiz facts,pixelated animals,pixelated animal crossing,pixelated animals endangered,pixelated animal photos,wwf pixelated animalspixelated peach animal crossing,cute pixelated animals,pixelated animals quiz facts,pixelated animal quiz,logo quiz answers,valentine's day quiz,food quiz answers.

Pixelated Animals Quiz. This is not your ordinary animal naming game. The photos are out of focus, putting your animal knowledge and reasoning skills to the ultimate test. Come along as we try to identify these cute and sometimes exotic animals. Shall we give it a go?


1. Can you give the name of this ancient creature?


  1. Alligator
  2. Mouse
  3. Hippopotamus
  4. Sea turtle

Right Answer: Alligator



2. Cute and fluffy, or mean and scary? Which animal’s face is obscured here?


  1. Red fox
  2. Owl
  3. Dalmation
  4. Polar bear

Right Answer: Polar bear



3. What kind of animal is strutting their stuff in this black and white photo?


  1. Alpaca
  2. Llama
  3. Giraffe
  4. Ostrich

Right Answer: Giraffe



4. What’s the name of this regal bird? Select your answer below.


  1. Spanish imperial eagle
  2. Bald eagle
  3. Harpy eagle
  4. Golden eagle

Right Answer: Bald eagle




5. Which animal does this face belong to?


  1. Lion
  2. Bear
  3. Tiger
  4. Dog

Right Answer: Tiger



6. Which animal is seen here, with a close-up shot?


  1. Walrus
  2. Rhinoceros
  3. Hippopotamus
  4. Elephant

Right Answer: Walrus



7. What’s the name the elegant species in this photo?


  1. Swan
  2. Pelican
  3. Loon
  4. Flamingo

Right Answer: Flamingo



8. Don’t get too close. What animal does this eye belong too?


  1. Lion
  2. Kangaroo
  3. Llama
  4. Puma

Right Answer: Lion



9. Which animal is shown here, just ‘hanging’ about?


  1. Chimpanzee
  2. Gorilla
  3. Black cockatoo
  4. Marmoset

Right Answer: Gorilla



10. Look closely at this little guy. Which critter’s image is captured here?


  1. Hedgehog
  2. Porcupine
  3. Groundhog
  4. Gerbil

Right Answer: Hedgehog



11.VERSION 1. Which animal here is ready for it’s close-up?


  1. Human
  2. Giraffe
  3. Turkey
  4. Ostrich

Right Answer: Ostrich



11.VERSION 2. Which animal here is ready for it’s close-up?


  1. Chimpanzee
  2. Emu
  3. Scorpion
  4. Turkey

Right Answer: Emu



12.VERSION 1. Which ornithological creature is featured here?


  1. Costa’s hummingbird
  2. Crowned woodnymph
  3. Purple honeycreeper
  4. Purple starling

Right Answer: Costa’s hummingbird



12.VERSION 2. Which animal is out of focus here?


  1. Orangutan
  2. Mountain lion
  3. Horse
  4. Red fox

Right Answer: Horse



13. Quick! Type in the name of this little cutie before it scurries away!



Right Answer: Chipmunk




14. Oh dear, what’s the name of this beastly looking figure?



Right Answer: Black Panther



15.VERSION 1. Can you identify the animal in this close-up photo?



Right Answer: Emperor Penguin



15.VERSION 2. Can you identify the animal in this close-up photo?



Right Answer: Walrus



16. Can you make out what creature is in this image?



Right Answer: Salamander



17. Let’s mix it up! Can you put the puzzle together and identify this aquatic creature?



Right Answer: Dolphin



18. What’s the name of this ‘lazy’ critter?



Right Answer: cheetah




19.VERION 1. Can you name this animal?




Right Answer: Sloth



19.VERION 2. Unscramble the pieces to better identify the animal!



Right Answer: Toucan



20.VERSION 1. Can you figure out which animal is pixelated?




Right Answer: Squirrel



20.VERSION 2. Can you rearrange the tiles in your head to figure out which animal is pixelated?



Right Answer:  Guinea pig

Pixelated Animals Quiz Answers

  • pixelated animals quiz
  • pixelated animals quiz facts
  • pixelated animals endangered
  • pixelated animal crossing
  • pixel art animal crossing leaf
  • pixelated animal photos
  • wwf pixelated animals
  • cute pixelated animals
  • pixelated animals answers
  • pixelated peach animal crossing
  • animal jam pixelated glove
  • pixelated image animal crossing
  • animal jam pixelated tail
  • animal jam pixelated tail worth
  • animal jam pixelated
  • pixelated mouse animal

Post a Comment

0 Comments